Рита Ора определено знае, че провокацията е лесен и бърз

...
Рита Ора определено знае, че провокацията е лесен и бърз
Коментари Харесай

Секси на плажа: Рита Ора остави малко на въображението

Рита Ора несъмнено знае, че провокацията е елементарен и бърз метод да попаднеш в медиите. Певицата с албански колени е на една неспирна почивка това лято, а обиколките ѝ бяха до в прилежаща Гърция, където впечатли с невероятни тоалети. 

Виж още: Когато банският ти е прекомерно дребен: Симона със секси провокация от морето

29-годишната звезда продължава с новите провокативни фотоси в Инстаграм, като в този момент заложи на много мини бански, който едвам прикрива прелестите ѝ. Черният бански от две елементи е много изрязан, само че върху него певицата е поставила и ефектна мрежеста рокля, която е много настояща това лято и по родното Черноморие.

Виж още: Последна отмора преди здрава работа: Алекс Енева събра погледите в Тоскана със секси тяло 

На последващи снимки Рита е махнала роклята и театралничи единствено бански, а от фрагментите се вижда добре, че звездата несъмнено има beach body, което би трябвало да се демонстрира. 

Извън ваканциите и купоните, последната клевета към Рита е, че звездата щяла скоро да вдигне женитба. Режисьорът Тайка Уайтити е новата половинка до Рита и се твърди, че той я наричал " брачна половинка ", а двамата към този момент крояли съществени проекти за бъдещето, само че на този стадий нищо не е доказано публично.

Изображение: https://www.instagram.com/ritaora/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР