Рисуването е най-новата и неочаквана страст на моделката и една

...
Рисуването е най-новата и неочаквана страст на моделката и една
Коментари Харесай

Златка Димитрова стана художничка

Рисуването е най-новата и непредвидена пристрастеност на моделката и една от най-известните плеймейтки Златка Димитрова, узна HotArena .

Неподозираният й гений се демонстрира преди няколко години, когато стартира да получава паник офанзиви и има възприятието, че ще почине. За да се успокои, Златка хваща молива или химикалката и стартира да рисува цветя и геометрични фигури. Заниманията пред статива в действителност ѝ оказват помощ и тя даже преодолява рецесиите без съществени лекарства, а единствено с хомеопатия. След раздялата с някогашния си другар – фитнес инструктора Кирил Танев, преди два месеца Златка към този момент взема решение да се посвети по-сериозно на рисуването. Първо твори с молив, а по-късно си купува акварели и статив и се учи сама от клипове в Ютюб. „ Все още не съм овладяла изцяло техниката, само че доста ми харесва и ме разтоварва. Доста бързо рисувам, една картина върша за към час. Не се одобрявам на съществено, аз съм си дилетант, само че по този начин се усещам в моя си свят. Наистина имам потребността да го върша, и то с часове, когато и да е. Рисувам най-често пейзажи и обичаните ми цветя, като всяка картина има своето обръщение и с нея се пробвам да опиша някаква история “, споделя пред вестник „ Галерия “ Златка. Тя към този момент има десетина произведения и даже е подарила една на своя другарка. Засега обаче не ги демонстрира на околните си и не възнамерява да подреди галерия. Няма желание и да усъвършенства уменията си с уроци.

Любопитното е, че като дребна в никакъв случай не се е увличала от рисуването и даже не проявявала любознание към иконите, които рисувал починалият й татко. Засега и четиригодишният ѝ наследник Миро не демонстрира гений на художник, само че не се знае дали след години няма да му хареса. Златка е напълно отдадена на момченцето след раздялата с фитнес инструктора, с който бяха дружно в продължение на две години. Горещият слух за края на връзката им обикаля светските среди от месец, а и във фейсбука й към този момент не участват техни общи фотоси. „ Да, към този момент не сме дружно от два месеца, само че няма да разясня нищо повече “, сбита е моделката. Раздялата им изненада мнозина, тъй като двамата изглеждаха щастливи дружно, даже всички бяха уверени, че скоро ще вдигнат женитба. Златка тренираше под инструкциите на приятеля си и двамата имаха куп общи планове, които поради нейната известност се радваха на триумф. Според осведомени повода за разлъката им не е невярност или трети човек. Просто в един миг разбрали, че не са един за различен и имат напълно разнообразни проекти за бъдещето. Клюката даже гласи, че Кирил към този момент я е заменил с друга жена, с която го засичат все по-често в Бургас.

Златка и фитнес инструкторът се срещат в залата преди две години. Нейни другари й го предлагат като един от най-хубавите в занаята, а първоначално имат единствено служебни връзки. Месец по-късно обаче около тренировките прехвърчат флуиди и те стават двойка. И двамата имат по една връзка зад тила си, от която и по едно дете. Той е татко на 10-годишна щерка, а Златка се радва на сина си Миро от дългогодишната си половинка Мирослав, с който се разделиха дефинитивно напролет на 2019 година след седемгодишна връзка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР