Рисунката Шарена котка“ на шестгодишната Ема Данкова - възпитаничка наарт

...
Рисунката Шарена котка“ на шестгодишната Ема Данкова - възпитаничка наарт
Коментари Харесай

Рисунка на дете от арт школа „Колорит“ стана плакат ва Международния конкурс за рисунка „FLOW 2023“ в Германия

Рисунката „ Шарена котка “ на шестгодишната Ема Данкова - възпитаничка наарт школа „ Колорит “, е избранаот интернационалното жури истана Плакат на 56-тия Международен конкурс за рисунка “FLOW 2023 ” в Германия.



Ема стана притежател на най-престижното отличие на състезанието „ Награда за дизайн на афиш “сред1600 участници от 23 страни.



Друго дете от школа „ Колорит “ е на най-високото ходило на почетната стълба.Първа премия на интернационалния конгрес е присъдена наСветослава Лишева – 6 година за пастелната рисунка „ Веселото куче “.



СДиплом за признателност и самопризнание са отличени 21 деца от школата, чиито произведения са селектирани и показани в Международната галерия в Дома на културата в град Шведт на Одер, където се организира състезанието.

" Откриването на изложбата е трогателен празник с богата стратегия, а на огромен екран в центъра на града е показана рисунката любимец. Това е изключителна победа и високо интернационално самопризнание за мен като арт възпитател.



За трети следващ път рисунка на мой ученик е определена като най- високо оценена творба на състезанието и е отпечатана като афиш, покана и реклама на интернационалното арт събитие.

За мен е извънредно вълнуващо да се върна години обратно, когато като ученичка завоювах първия си Златен орден като участник в същия този конкурс, по-късно, към този момент като професионален художникпътувах до град Шведт на Одер, само че към този момент като член на Международното жури, а в този момент моите възпитаницигодини наред са носители на най-високите оценки. Една красива креативна последователност и развиване във времето.

Чувствам се задоволена, въодушевена и щастлива ". Това показа Майя Ананиева – началник на арт школа „ Колорит “ - Плевен, във връзка следващото радостно събитие.

28.11.2023
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР