Рисковете от предприемане на операция за отслабване са обяснени. Британка

...
Рисковете от предприемане на операция за отслабване са обяснени. Британка
Коментари Харесай

Обяснени са рисковете от операция за отслабване, след като 20-годишната британка почина от неуспешна процедура

Рисковете от предприемане на интервенция за намаляване са обяснени. Британка умря след несполучлива интервенция в чужбина.

Морган Рибейро реши да се подложи на интервенция, търпейки жестоки насмешки от хулигани в продължение на няколко години. Тя и нейният другар пътуваха до Турция, с цел да им бъде инсталиран стомашен маншон на стойност £2500 на 5 януари, като 20-годишното момиче избра да се подложи на процедурата в чужбина, с цел да избегне слагането си в " лист на чакащи за NHS в продължение на години. "

20-годишната описа за проектите си, преди да тръгне на пътешествието, и намерено сподели на почитателите за интервенцията. Тя сподели: „ Последният ми пост преди интервенция за намаляване – ще се забележим от другата страна. “ След интервенцията й беше казано, че е безвредно да се прибере вкъщи единствено след три дни. Но Морган се разболя доста по време на противоположния полет до Гетуик, което принуди самолета да направи спешно кацане в Сърбия, откакто тя беше диагностицирана със септичен потрес.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР