Рискът в София е твърде голям, за да се отварят

...
Рискът в София е твърде голям, за да се отварят
Коментари Харесай

Зам.-кметът по образованието в София не е съгласен да се отварят ясли и детски градини на 14 декември

Рискът в София е прекомерно огромен, с цел да се отварят детски градини и ясли,. Това разяснява зам.-кметът на София с сектор " Образование " Тодор Чобанов.
Чобанов добави, че в случай че на национално равнище се даде опция за отваряне на градини и ясли на 14 декември, в София ще има заседание на локалния щаб. Той обаче е безапелационен, че при равнище от към 700 болни на 100 000 в столицата е рано да се отваря и препрати към думите на, че не трябва да пропиляваме нежния прогрес, който сме постигнали във връзка с разпространяването на болестта.
 Столична община е подготвена да отвори ясли и детски градини още в понеделник Столична община е подготвена да отвори ясли и детски градини още в понеделник
Столичната община е подготвена да отвори детските градини и ясли на 14 деквмври. Това сподели в отговор на въпрос на БГНЕС кметът на София Йор...
Според него, множеството родители към този момент са измислили механизми по отношение на децата си през декември.
Припомняме, че и, и здравният министър проф. Костадин Ангелов заговориха за отваряне на детските градини и ясли от 14 декември., че е подготвен да издаде заповед от петък, 11 декември, само че единствено в случай че се запазела избрана наклонност.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР