Рискът така или иначе е тест, а тръпката не е

...
Рискът така или иначе е тест, а тръпката не е
Коментари Харесай

Зодии и риск: Телецът винаги е внимателен, а Овенът не знае какво е страх

Рискът по този начин или другояче е тест, а тръпката не е по усета на всеки

Овен

Вашата планета-покровител е Марс - планетата на действието и смелостта. Следователно вие не знаете какво е боязън. Всеки риск е тест за вас, който в рискови обстановки единствено покачва самочувствието ви.

Телец

Телците са склонни да стоят настрани от всевъзможни опасности и стресови обстановки. Най-важното за вас е да можете да се радвате на това, което обичате, тъй като вашата планета - настойник е Венера.

Близнаци

Въпреки че се наслаждавате на провокациите, вие сте задоволително умни, с цел да предвидите какво може да стане, в случай че изпаднете в рискова обстановка. Дължите това на вашата планета - настойник Меркурий, планетата на логиката.

Рак

Въпреки вашето неизменност, смелостта не може да се назова вашата мощ. Вниманието е майка на мъдростта, тъй че избягвайте недомислени и рискови дейности, както и ненужна заплаха.

Лъв

Лъвът е един от най-смелите знаци на зодиака. Неговата планета-покровител е Слънцето, знак на триумфа. За да постигнете задачата си, сте подготвени да обърнете света с главата надолу. Хората не би трябвало да имат подобен мощен зложелател.

Дева

Считате всеки риск за непотребен, тъй като има и други способи за реализиране на задачите ви. Вие сте покровителствани от Меркурий - знак на интелигентността, тъй че рационално и деликатно избягвате рискови обстановки.

Везни

Вярвате, че избягването на ненужни опасности е по-умно от основаването им. Не обичате спорове, разногласия и кавги, по тази причина употребявате дипломация, с цел да избегнете заплахата.

Скорпион

Планетите на силата и смелостта Плутон и Марс покровителстват всички безстрашни представители на вашата зодия. Обичате провокациите и рисковете. Опасностите са единствено за хора като теб.

Стрелец

Въпреки че от време на време може да сте склонни да поемате повече опасности от нормално, бързо се възстановявате и сте подготвени да се изправите пред нови провокации. Не се страхувате от смяната, тъй като всичко ново за вас е просто следващото тестване.

Козирог

Не се страхувате от рискове, само че избягвате рисковете. Вярвате, че всеки би трябвало да се бори за своето място под слънцето, без значение от евентуалните рискове и стресови обстановки.

Водолей

Вие сте покровителствани от планетата на смяната. Ето за какво сте толкоз нетърпеливи да попаднете в рискови и рискови обстановки - те ви очароват. Но бъдете деликатни, тъй като това може да бъде действителна опасност.

Риби

Този знак е желан от планетата на пристрастеността и измамата, Нептун. Вашата реакция кара хората да мислят, че сте доста по-смели и можете да се справите с всяка заплаха.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР