Рискът от киберпрестъпления в бизнеса по целия свят продължава да

...
Рискът от киберпрестъпления в бизнеса по целия свят продължава да
Коментари Харесай

Най-големите страхове на бизнеса през 2020 година

Рискът от киберпрестъпления в бизнеса по целия свят продължава да се усилва с всеки минал ден. Според данни, събрани от PreciseSecurity.com, близо 40% от фирмите се усещат застрашени от кибер офанзиви и го намират за най-голяма опасност за бизнеса през 2020 година

Киберпрестъпността е водещ бизнес риск в международен мащаб

Последните данни удостоверяват, че световната угриженост за киберпрестъпността, неуспехът в ИТ промишлеността и приключването на данни са се увеличили с 2% през последната година. Прекъсването на бизнеса е второто най-голямо терзание за бизнеса през 2020 година, като 37% от фирмите се тормозят от този тип неустановеност, разкри барометърът на Allianz Risk. Като образец за сходен боязън е посочен спиране на веригата за доставка на артикули.

Промените в законодателството и регулацията, като комерсиалните войни и цените, икономическите наказания, Brexit и разпадането на еврозоната, се подреждат на трето място в листата, последвани от естествени катаклизми и методът, по който се развива пазара (стагнация, своенравие, поява на мощна конкуренция).

На последващо (пето) място се класират опасенията от пожари и детонации.
gfdgdf.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР