Риши Сунак върти часовника“ до ноември, за да вземе две

...
Риши Сунак върти часовника“ до ноември, за да вземе две
Коментари Харесай

Риши Сунак „върти часовника“ до изборите през ноември, тъй като политическата му кариера ще приключи, казва експерт

Риши Сунак „ върти часовника “ до ноември, с цел да „ вземе две години в банката “, защото политическата му кариера ще бъде в случай че торите изгубят общите избори, сподели специалист по социологическо проучване.

Професор сър Джон Къртис предвижда, че изборният ден ще бъде 14 ноември и сподели, че министър-председателят може да отсрочва назоваването на дата в името на личното му завещание. Говорейки пред мозъчния концерн Institute for Government, той твърди, че „ политическата кариера на господин Сунак е завършила “, в случай че торите изгубят и той „ може да се върне и да направи още пари в Калифорния или да се наслаждения на басейна си “.

„ Отдавна съм на мнение, че изборите ще бъдат на 14 ноември “, сподели проф. Къртис. „ Смятам, че в случай че консерваторите изгубят, политическата му кариера [на господин Сунак] е завършила. Той няма база в партията и може да се върне и да направи още пари в Калифорния или да се любува на плувния си басейн, тъй като политическите му кариерата му ще завърши.

" Докато може да спр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР