Риши Сунак се оплаква, че ще му бъде даден най-лошият

...
Риши Сунак се оплаква, че ще му бъде даден най-лошият
Коментари Харесай

Риши Сунак се оплаква от работата на министър-председател, тъй като има много „различни“ неща за вършене в един ден

Риши Сунак се оплаква, че ще му бъде даден „ най-лошият болничен пропуск “ за всеки приближаващ министър председател от „ доста десетилетия “.

Премиерът изстена, че му е обещано неприятно завещание от Лиз Тръс, която срина стопанската система с пагубния си минибюджет. И въпреки всичко торите са на власт от 14 години, като господин Сунак е заемал висши министерски позиции в кабинета, в това число като канцлер при Борис Джонсън.

Г-н Сунак също се оплака, че работата на министър-председател изисква от него да прави доста неща, които " могат да бъдат изцяло разнообразни " в един и същи ден. Говорейки за влизането на Даунинг стрийт през октомври 2022 година, той сподели: „ Някой го разказа като най-лошия болничен пропуск за всеки предстоящ министър председател от доста десетилетия.

" И това е ясно, че има доста разочарования. Преминахме през доста като страна през последните няколко години, от което хората разбираемо са разочаровани и прави околната среда по-сложна. " Някой, който получава болничен пропуск, значи, че е бил подложен в т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР