Риши Сунак предприе нов тласък, за да прокара своя спорен

...
Риши Сунак предприе нов тласък, за да прокара своя спорен
Коментари Харесай

Депутатите отхвърлят промените в плана за Руанда, тъй като Риши Сунак прави нов опит за депортиране на търсещи убежище

Риши Сунак предприе нов подтик, с цел да прокара своя противоречив проект за Руанда през Народното събрание - две години след представянето на проекта.

Премиерът беше упрекнат, че хвърля пари за „ провалена политика “, защото разноските наближават £300 милиона, макар че нито един търсещ леговище не е бил изпратен в Руанда заради правни провокации. В понеделник вечерта депутатите отхвърлиха поредност от промени на лордовете към законопроекта за сигурността на Руанда, който има за цел да излезе от задънената улица, като разгласи Руанда за безвредна страна.

Отменените промени включват опит на сътрудници да подсигуряват, че Бил има „ съответно почитание “ към вътрешното и интернационалното право. Друг, отритнат от депутатите, се опитваше да разпознава и отбрани жертвите на модерното иго и трафика на хора от пренасяне в Руанда без тяхното единодушие.

Това е крачка напред за господин Сунак, който претърпя месеци на яростни борби с сътрудниците си, с цел да бъде признат законът за изключителни ситу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР