Риши Сунак отблъсна бунта на торите, докато прокарваше спорния си

...
Риши Сунак отблъсна бунта на торите, докато прокарваше спорния си
Коментари Харесай

Пълен резултат от гласуването на законопроекта за безопасността в Руанда - как вашият депутат гласува, докато Суела Бравърман се присъединява към бунтовниците

Риши Сунак отблъсна протеста на торите, до момента в който прокарваше противоречивия си законопроект за Руанда в Камарата на общините.

В единствено 11 депутати от Консервативната партия гласоподаваха срещу законопроекта за сигурността на Руанда, макар седмици на изявление на десни фракции. Тежките играчи на торите Суела Брейвърман, Робърт Дженрик, сър Бил Кеш и сър Саймън Кларк бяха измежду недоволните заседатели, които го направиха.

„ Плоттер на печен фасул “ Лий Андерсън, който напусна поста заместник-председател на торите през вчерашния ден, откакто изиска законопроекта беше заздравен, беше един от 18-те консерватори, които не гласоподаваха. Десните Джонатан Гълис и сър Джон Хейс - непосредствен съдружник на госпожа Брейвърман - също се въздържаха, както и някогашният министър председател Тереза ​​Мей.

Десетки бунтовници поддържаха законодателството в последния миг, макар че смятаха, че е по този начин нямаше да работи. Законопроектът беше признат с 320 против 276 - болшинство от 44.

Използвайте нашия инструмент, с цел да разберете по какъв начин е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР