Риши Сунак обеща да се изправи срещу екстремистките сили, които

...
Риши Сунак обеща да се изправи срещу екстремистките сили, които
Коментари Харесай

Риши Сунак се зарича да се изправи срещу „екстремистките сили, които се опитват да ни разкъсат“ в съобщение №10

Риши Сунак даде обещание да се изправи против „ екстремистките сили, които се пробват да ни раздерат “ в послание към нацията на Даунинг Стрийт.

Министър-председателят сподели, че е имало „ шокиращо повишаване на екстремистките разстройства и престъпността “, като предизвести, че „ в този момент самата ни народна власт е цел “.

Той разказа успеха на Джордж Галоуей на междинните избори в Рочдейл в четвъртък вечер като „ отвън паниката ". И той съобщи, че „ улиците ни са били отвлечени от дребни групи, които са враждебни към нашите полезности ".

Решението да се организира тирада пред на вратата към номер 10 подхрани слуховете, че господин Сунак ще свика избори.Но вместо това той употребява обръщението, с цел да се зарече да се „ изправи лице в лице “ с екстремизма в страната, който съгласно него се е трансформирал в проблем след офанзивата от 7 октомври за Израел.

Той сподели: " През последните седмици и месеци станахме очевидци на шокиращо повишаване на екстремистките разстройства и престъпността. Това, което стартира като про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР