Риши Сунак не успя да изключи общите избори през юни

...
Риши Сунак не успя да изключи общите избори през юни
Коментари Харесай

Риши Сунак не успя да изключи общите избори през юни, тъй като избягва обвиненията за ужасните рейтинги в социологическите проучвания

Риши Сунак не съумя да изключи общите избори през юни - само че настоя, че занапред ще взема решение датата, на която Англия най-сетне ще се насочи към гласуването кутия.

Г-н Сунак направи мненията, откакто мега-анкета сподели, че торите са на път да понесат по-лошо проваляне от 1997 година и лейбъристите да се доберат до власт със съкрушителна победа. Проучването на YouGov, което ще натрупа спомагателен напън върху подлагания на критика министър председател, измежду повече от 18 000 души, допуска, че Кийр Стармър ще завоюва голямо болшинство от 154.

Миналата седмица имаше известия, че министър председателят може да заложи на Гласувайте през юни, в случай че пагубните резултати от локалните избори през май възобновят заговорите измежду депутатите от торите да го изместят от номер 10.

Попитан от The Sun's Never Mind the Ballots дали може да изключи гласоподаване през юни, господин Сунак се отклони въпроса. Вместо това той сподели: „ Моето работно съмнение е, че изборите са през втората половина на годината и щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР