Риши Сунак настоя, че всичко е наред въпреки предупрежденията, че

...
Риши Сунак настоя, че всичко е наред въпреки предупрежденията, че
Коментари Харесай

Риши Сунак настоява, че всичко е наред, въпреки предупреждението, че Обединеното кралство може да изпадне в рецесия тази седмица

Риши Сунак настоя, че всичко е наред макар предизвестията, че Обединеното кралство може да изпадне в криза по-късно тази седмица.

Премиерът е изправен пред няколко сложни дни на фона на опасенията, че инфлацията може да се увеличи в сряда, преди мрачните данни за икономическия напредък да бъдат оповестени в четвъртък. Те биха могли да потвърдят, че Обединеното кралство е навлязло в криза в края на предходната година.

Но господин Сунак през вчерашния ден съобщи, че стопанската система „ е обърнала ъгъла “ макар вероятността за техническа криза. Говорейки пред кореспонденти в Харогейт, министър председателят призна, че последните години са били „ безспорно сложни “, само че добави: „ В началото на тази година в действителност имам вяра, че стопанската система се обърна и ние се движим в вярната посока. Можете да видите инфлацията спадна от 11% на 4%, лихвите по ипотечните заеми стартират да падат, заплатите се повишават поредно в този момент. "

Г-н Сунак добави, че намаляването на националното обезпечаване при започване на годината " п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР