Риши Сунак може и да е спечелил в Камарата на

...
Риши Сунак може и да е спечелил в Камарата на
Коментари Харесай

Гласуването в Руанда разкрива разделенията на торите въпреки победата на Риши Сунак

Риши Сунак може и да е спечелил в Камарата на общините във вторник вечерта, само че успеха пристигна на не дребна цена за престижа му и последва обвиняванията, че държавното управление ползва тактичност на „ тъмните изкуства “.

Късото гласоподаване последва ден на мощна драма в Уестминстър, който разкри мащаба на разделянето в Консервативната партия и послужи като предвестител на задаващите се проблеми за Даунинг Стрийт през новата година.

Усилията на Сунак за единадесет часа да поддържа вота започнаха рано във вторник. Той беше хазаин на към 15 депутати от дясната консервативна партия на закуска със сандвичи с бекон, плодове и сладкиши, по време на която даде обещание готовността си да „ затегне “ миграционното законодателство в подмяна на тяхната поддръжка.

Кани всеки народен представител в залата да изрази в резюме своите опасения, министър-председателят ги прикани да се концентрират върху правилото на законодателството, да спрат офанзивите „ синьо против синьо “ и да последват образеца на групата на One Nation...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР