Риши Сунак е по-малко популярен сред избирателите на торите от

...
Риши Сунак е по-малко популярен сред избирателите на торите от
Коментари Харесай

Риши Сунак е по-малко популярен от Найджъл Фарадж сред гласоподавателите на торите, показва изобличително проучване

Риши Сунак е по-малко известен измежду гласоподавателите на торите от Найджъл Фараж, демонстрира изобличително изследване.

Бившият водач на Ukip, който основа дясната бунтовническа партия Reform UK, завоюва поддръжката на 28% от обществеността, като се увеличи до 50% измежду гласоподавателите на торите. Междувременно борещият се министър-председател е подсилен от едвам 25% от гласоподавателите и 48% от гласувалите за консерваторите през 2019 година Кийр Стармър беше най-популярният върховен политик с поддръжката на 36% от обществеността, в това число 23% от гласоподавателите на торите през 2019 година.

Изследването на Labor Together акцентира опасността за консерваторите от свързаната с Фараж промяна, която нараства в социологическите изследвания. Скорошно изследване на YouGov сложи партията на път да получи 16% от гласовете, като торите са с 21%, а лейбъристите с 40%.

Съобщава се, че нервните тори са призовали премиера да притегли господин Фараж в лоното като го назначи за дипломат на Съединени американски щати в подмяна на тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР