РИши Сунак е критикуван за липса на гръбнак“, за да

...
РИши Сунак е критикуван за липса на гръбнак“, за да
Коментари Харесай

Риши Сунак казва, че Лий Андерсън не е расист, тъй като торите признават, че може да бъде пуснат обратно в партията

РИши Сунак е подложен на критика за „ липса на гръбнак “, с цел да извика ислямофобия, защото торите допускат, че Лий Андерсън може да бъде пуснат назад в партията.

Противоречивият народен представител настоя, че няма да се извини, откакто подреди да бъде спрян ръководителят на консерваторите поради изказванието, че Садик Хан е следен от „ ислямисти “.

Премиерът довечера сподели, че не има вяра, че господин Андерсън е расист или ислямофоб, само че признава, че забележките му са „ неправилни “ и „ неприемливи “. Той също по този начин отхвърли партията да има проблем с мюсюлманите. Г-н Сунак сподели пред ITV Calendar: „ Не имам вяра, че Лий е расист или ислямофоб, само че мненията бяха неверни. “ Той неведнъж отхвърли да каже дали забележките са ислямофобски.

Запитан по локалното радио BBC дали партията му има проблем с ислямофобията, министър-председателят сподели: „ Не, несъмнено, че няма. “

Министърът по превоза Марк Харпър предложи господин Андерсън да бъде добре пристигнал назад от партията, като сподели пред Sky News:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР