Риши Сунак е изправен пред двоен кошмар на междинните избори

...
Риши Сунак е изправен пред двоен кошмар на междинните избори
Коментари Харесай

Определена дата за кошмара на двойните междинни избори на Риши Сунак, тъй като премиерът е изправен пред унижение

Риши Сунак е изправен пред двоен призрачен сън на междинните избори идващия месец с два междинни избора, които се чакат в един и същи ден.

Правителството публично задейства състезанията за заменяне на Питър Боун, който беше изпъден поради обвинявания в тормоз и полово държание, и Крис Скидмор, който напусна гневно предходната седмица. Очаква се гласуването в техните изборни региони Уелингбъро и Кингсууд да се организира на 15 февруари.

Бившият тори господин Боун получи шестседмично премахване от депутатите, откакто следствие откри, че той е подложил член на личния състав на тормоз и полово непозволено държание. След това повече от 10% от гласоподавателите в Уелингбъро гласоподаваха за отзоваването му.

А някогашният цар на Net Zero господин Скидмор подаде оставка като закостенял народен представител от Кингсууд, Глостършър, в петък, в символ на митинг против проектите за стимулиране на петрола и газа сондиране в Северно море. През 2019 година консерваторите осигуриха болшинство от 18 54...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР