Риши Сунак беше разкритикуван от домакините на This Morning Райлън

...
Риши Сунак беше разкритикуван от домакините на This Morning Райлън
Коментари Харесай

Риши Сунак прави неудобно обратен завой на гладуването, докато се появява в ITV This Morning

Риши Сунак беше неодобрен от домакините на This Morning Райлън Кларк и Рошел Хюмс по отношение на периодическото недояждане.

Премиерът се появи в утринното шоу на ITV през днешния ден, където той разиска идните общи избори, вейпове за еднократна приложимост и рецесията, пред която е изправена NHS сега. Домакините Rylan и Rochelle обаче не можаха да не го разпитат по отношение на гладуването му.

Съобщава се, че господин Sunak гладува от неделя вечерта до вторник сутринта в опит да даде на тялото си „ нулиране “ след благосклонен уикенд. Въпреки че в началото призна, че е гладувал през този интервал, по-късно той сподели, че не е ял „ съвсем нищо “ и не е бил толкоз порядъчен, както беше обявено по-рано, разкривайки, че обича сладки питиета и храна.

Говорейки в предаването през днешния ден, водещият Райлън сподели: „ Имаме толкоз доста да приказваме с вас, както съм сигурен, че можете да си визиите, само че би трябвало да приказваме с вас за гладуването от неделя вечерта до вторник сутринта. Току-що ядохте малко пи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР