Ripple Labs обяви придобиването на Standard Custody & Trust Company,

...
Ripple Labs обяви придобиването на Standard Custody & Trust Company,
Коментари Харесай

Ripple обяви придобиването на платформа за дигитални активи

Ripple Labs разгласи придобиването на Standard Custody & Trust Company, настойник на цифрови активи, основан в Съединени американски щати, с което бележи стратегическо разширение на услугите си в крипто промишлеността.

Придобиването, в очакване на регулаторно утвърждение, има за цел да укрепи съществуващото продуктово портфолио на Ripple, като в същото време изследва нови спомагателни оферти. Ripple преглежда този ход като неразделна част от разширението на опциите си в региона на заплащанията и попечителските услуги, като се стреми да се трансформира в изцяло решение за пренасяне, конвертиране и несъмнено предпазване благодарение на блокчейн и крипто технологии.

Чрез това придобиване Ripple ще наследи статута на концерн с лимитирана цел и лицензите за предаване на пари на Standard Custody, които допълват съществуващите регулаторни позволения. Ripple и нейните дъщерни сдружения към този момент имат разнообразни лицензи, в това число нюйоркски BitLicense, близо 40 лиценза за парични преводи в Съединени американски щати, лиценз за огромна платежна институция от паричния орган на Сингапур и регистрация на снабдител на услуги за виртуални активи от Централната банка на Ирландия.

Въпреки че финансовите условия на придобиването остават неразкрити, този стратегически ход следва предходното придобиване от Ripple на Metaco, основан в Швейцария снабдител на попечителски услуги, за $250 милиона.

Решението е повлияно от изследвания, които демонстрират възходящ интерес измежду институционалните вложители към консолидираното на услуги за настойничество на криптовалути в техните интервенции през идващите години.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР