РИОСВ - Пловдив провери спешно сигнал за силна неприятна миризма

...
РИОСВ - Пловдив провери спешно сигнал за силна неприятна миризма
Коментари Харесай

Миризма на фекалии край Пловдив, откриха източника!

РИОСВ - Пловдив ревизира незабавно сигнал за мощна неприятна миризма в региона на пловдивските села Катуница и Ягодово. Експерти от екоинспекцията взаимно с кметовете на двете обитаеми места откриха източника на миризма на фекалии. Оказва се, че на терен сред двете села се натрупа птича тор. 

Кметовете на Ягодово и Катуница получиха наставление да издирят ползвателя на терена и да подхващат незабавни ограничения по очистване на източника на неприятни миризми. В рамките на деня  арендаторът бе открит, открито бе и в кое землище се намира теренът. 

Предстои да се откри източникът на птичата тор и основанието за използването й от арендатора. Административно-наказателни ограничения ще бъдат подхванати, в случай че няма законово съображение. Контролът по случая от Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив ще продължи.

Припомняме, че уеб сайтът ни следи тематиката още от самото й начало през годините. Този път още веднъж ще потърсим способените органи за пояснение на случилото се!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР