Рио Фердинанд приема идеята Манчестър Юнайтед да подпише с полузащитника

...
Рио Фердинанд приема идеята Манчестър Юнайтед да подпише с полузащитника
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд призова Юнайтед да закупи Саул Нигес

Рио Фердинанд приема концепцията Манчестър Юнайтед да подпише с полузащитника на Атлетико Мадрид Саул Нигес. Вчера се появиха информации, че „ алените дяволи “ са подготвени да платят клаузата му освобождение, която е в размер на 135 милиона английски лири, като по този метод да го създадат най-скъпото си попълнение.

Фердинанд, който имаше богата кариера на „ Олд Трафорд “, е огромен почитател на Нигес и посъветва Юнайтед да подпише със считания за един от най-хубавите играчи в Ла Лига.

„ Какъв състезател единствено. От няколко години го следя Саул Нигес “, сподели Фердинанд в социланата мрежа „ Instagram “.

„ Мисля, че той е главен състезател. Улегнал, спокоен, има страховит ляв крайник, прелестен диригент, който може да вкарва голове, тактически е доста надарен. Можете да видите (Диего) Симеоне, който гради тима воколо него в средата на терена. Тази седмица излезе по вестниците, че Манчестър Юнайтед се интересува от него, само че ще би трябвало да изчакаме и да забележим. Те са свързани с всички “, сподели още Рио.

„ Червените дяволи “ са свързани с много играчи, в това число Джейдън Санчо и Хари Кейн. Според информациите мениджърът Оле Гунар Солскяер ще желае да подпише с дясно крило, халф и нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР