Рио Фърдинанд критикува Килиан Мбапе и изтъкна представянето му, когато

...
Рио Фърдинанд критикува Килиан Мбапе и изтъкна представянето му, когато
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд разкрива чувствата на Килиан Мбапе много ясно, след като ПСЖ претърпя поражение от Барселона

Рио Фърдинанд подлага на критика Килиан Мбапе и посочи представянето му, когато Пари Сен Жермен падна до загуба с 3-2 против Барселона в сряда.

24-годишният Мбапе се чака да се причисли към Реал Мадрид със свободен трансфер това лято, което значи, че това е последният му късмет да завоюва Шампионската лига с ПСЖ. Французинът обаче сподели по-ниско равнище по време на първия им четвъртфинален мач на Парк де Пренс.

След като Рафиня даде преднина на Барселона, ПСЖ обърна мача с главата надолу, когато Усман Дембеле и Витиня означи тъкмо след полувремето и те можеха да заложат мача. Въпреки това тимът на Шави отговори, с цел да направи добър поврат с Андреас Кристенсен, който означи победния гол във френската столица.

Говорейки след мача, Фърдинанд разкритикува Мбапе и призна, че ПСЖ би трябвало да са доста по-добри, в случай че желаят да извърнат равенството в реванша идната седмица. „ ПСЖ не са отвън обстановката, само че те би трябвало да бъдат доста по-добра версия на себе си идващия мач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР