РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, Бразилия (AP) — С началото на карнавалните

...
РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, Бразилия (AP) — С началото на карнавалните
Коментари Харесай

Кучета в блестящи костюми дефилират в Рио де Жанейро, докато любителите на домашни любимци започват Карнавала

РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, Бразилия (AP) — С началото на карнавалните празненства в Рио де Жанейро в събота десетки кучета, облечени като русалки, супергерои, пеперуди и клоуни дефилираха дружно със своите притежатели в едно от най-обичаните кучешки улични празненства в града.

The Blocão — игра на думи, която сплотява „ bloco “, което се отнася до карнавалните улични празненства и „ cão “ или куче на португалски — събра над 200 души в крайбрежния квартал Бара де Тижука в Рио в събота сутринта. Облечени в тюл и пайети, пухкави фешън фенове участваха в съревнование за избор на най-хубавите костюми за деня.

На дребна сцена в средата на озеленен площад кученца от всевъзможни размери и породи се кичеха и махаха с опашки. Организаторите оповестиха състезателите по микрофон, до момента в който валяха конфети.

Чихуахуа Алана беше облечена като блестяща нимфа, кокер шпаньолът Тринде като облечена в мантия Хърмаяни, а ши-тцу Биду като окосмен Супермен. Скуби Ду, голямо страшилище от яма, харесваше тълпата като л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР