Ринго Стар най-накрая стигна до Бостън, за да получи почетна

...
Ринго Стар най-накрая стигна до Бостън, за да получи почетна
Коментари Харесай

81-годишният Ринго Стар стана доктор по музика

Ринго Стар най-сетне стигна до Бостън, с цел да получи почетна докторска степен от Музикалния лицей Бъркли, оповестява Асошиейтед прес.

Едно от най-престижните висши учебни заведения за музика в света разгласи, че барабанистът на " Бийтълс " e получиl докторска степен на гала през май, само че тогава Стар не съумя да участва. Вместо това изпрати особено послание към абитуриентите.

Но през вчерашния ден, дружно с групата си " All Starr Band " Ринго Стар взе участие в специфична гала, с която колежът уважи приноса му към музиката, а студентите извършиха някои от най-големите шлагери на именития бийтъл в свои аранжименти.

Стар, който е на 81 години, описа историята си и по какъв начин е почнал да свири на барабани на 13 години. Бил доста болен и в болница, а някой донесъл ударни принадлежности в клиниката, с цел да го разведри.

" От оня миг единственото, което желаех е да бъда барабанист. Това беше моята огромна фантазия и тя към момента се реализира. Мога да изсвирвам със страхотни момчета, като групата, която е тук. Животът, който имам е страховит ", сподели Ринго Стар.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР