Римските орли продължават да летят. Отборът на Лацио постигна шести

...
Римските орли продължават да летят. Отборът на Лацио постигна шести
Коментари Харесай

Римските орли кацнаха на върха след разгром

Римските " орли " не престават да летят. Отборът на Лацио реализира шести следващ триумф в Серия " А ", като се изравни с Наполи и Ювентус на върха в калчото, само че неаполитанците имат мач по-малко. " Бианкочелестите " разпиляха с 5:1 като посетител цялостния новобранец Беневенто в мач от 11-ия кръг на шампионата.

Двукратният първенец на Италия прави най-хубавия старт в своята история в шампионата с 28 точки от 33 вероятни в първите 11 мача.

Играчите на Симоне Индзаги, които записаха осми триумф надалеч от " Олимпико " от осем мача във всички шампионати, изиграха ужасно първо полувреме. Тимът от столицата поведе с 3:0 още до 23-ата минута, а още веднъж воин бе Чиро Имобиле, който означи второто попадение и подаде за другите два гола.

Националът на Италия асистира с глава още в третата минута на Бащош, който от голлинията вкара своя трети гол за сезона. Правещият свръхестествен сезон Имобиле с диагонален изстрел вкара своя 14-и гол в калчото от 11 мача, а в 23-ата минута подаде още веднъж на празна врата на Адам Марушич, който откри головата си сметка за Лацио.

СЪСТАВИТЕ

МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БЕНЕВЕНТО

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЛАЦИО

КЛАСИРАНЕ Серия А 11 кръг, неделя 29 октомври  Удинезе 16:00предстои  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР