рима души са открити мъртви в апартамент във Варна. От

...
рима души са открити мъртви в апартамент във Варна. От
Коментари Харесай

Идентифицирани са труповете, намерени в апартамент във Варна

рима души са открити мъртви в апартамент във Варна. От Окръжната дирекция на полицията във Варна обявиха, че органите на реда работят по разкриването на "изключително тежко закононарушение ", предава

По непотвърдена към този миг информация се касае за тройно ликвидиране. Имало е и пукотевица, която е зародила към 11 ч. през днешния ден. Престъплението е осъществено в жилищна постройка на ул. "Македония ", а жертвите са две момчета и момиче.

Разследващите работят по две версии , осведоми. Едната е евентуален любовен триъгълник, който е довел до скандал и последвала пукотевица. Друга допустима причина за случилото се е битов скандал.

По-късно през днешния ден от Прокуратураа оповестиха, че самоличността на жертвите е открита . Това са български жител на 40 години, българска гражданка на 23 години и шведски гражданин на 41 години. Българинът е бил с престъпна регистрация за безчинство през 2004 година Властите допускат, че тримата са били в другарски връзки.

Органите на реда не дадоха информация за възможния причинител на закононарушението и дали е допустимо той да е външен човек. Обясниха, че в жилището, което е било отдадено чартърен, са открити автомат и три револвера.

Живеещи в блока са чули няколко изстрела . Съседка описа, че жилището, в което е станало тройното ликвидиране, е благосъстоятелност на шведски жител. В него е имало наематели, осведоми.

Съседите постоянно подавали сигнали в полицията поради шумните празненства в жилището.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР