Рим се сблъсква отново със сериозен проблем с боклука. Лекари

...
Рим се сблъсква отново със сериозен проблем с боклука. Лекари
Коментари Харесай

Нова криза с боклука застрашава Рим

Рим се сблъсква още веднъж със сериозен проблем с боклука. Лекари предизвестяват, че обстановката толкоз се утежнява, че заплашва публичното здраве.

Италианската столица страда от продължителен дефицит тук-там за преправка на отпадъците, само че в понеделник рецесията се изостри още повече след всеобщи оставки в управителния съвет на общинската работа за непорочност АМА.
В Рим: Рециклираш пластмасови бутилки - получаваш билетче за метро Италианската столица е първа в Европа, която започва сходна самодейност
" Трябва да спрем бързото напълване на града с купчини отпадък на всяка улица, в регионите на учебните заведения, лечебните заведения и обществените пространства ", съобщи през вчерашния ден асоциацията на лекарите в Рим. " Няма време за губене ", прибавят те.

Със своя позиция излезе и асоциацията на учебните шефове, в която се показва, че край постройките на учебните заведения в целия град се натрупа отпадък и обстановката " се утежнява с всеки минал ден ".

Директорите приканват здравните управляващи да ревизират всяко от засегнатите учебни заведения и " в последна сметка да изискат те да бъдат затворени ", в случай че нещата не се подобрят.

Сега Рим изпраща непотребния си отпадък в фабрики за преправка на боклуци в региона Лацио и към други елементи на Италия, само че това е скъпоструващо и нетрайно решение на казуса, отбелязва организация ДПА.

За последните три години управлението на АМА се смени шест пъти. Последният директорски съвет подаде оставка след продължителни различия с кмета Вирджиния Раджи поради приемането на докладите за 2017 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР