РИМ (AP) — Преодоляването на контузия на нападателя Маркус Тюрам

...
РИМ (AP) — Преодоляването на контузия на нападателя Маркус Тюрам
Коментари Харесай

Преодоляването на контузия на Тюрам може да бъде едно от последните големи предизвикателства на Интер в преследването на титлата в Серия А

РИМ (AP) — Преодоляването на травма на нападателя Маркус Тюрам може да е едно от последните огромни провокации, пред които Интер е изправен в преследването от 20-та купа в Серия А.

Тюрам контузи мускул на десния си крайник по време на успеха на Интер с 1-0 над Атлетико Мадрид в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига във вторник.

Френският нападател е единственият състезател на Интер, който взе участие във всичките 34 техни мача този сезон. В Серия А той вкара 10 гола и направи седем асистенции и безпроблемно размени Ромелу Лукаку като сътрудник в удара на Лаутаро Мартинес.

Което прави нещата по-сложни е, че Марко Арнаутович беше променлив заместител.

Преди да вкара в последна сметка решаващия гол против Атлетико, Арнаутович пропусна няколко положения – както постоянно прави в последно време.

Не е ясно дали Тюрам ще се завърне в точния момент за реванша в Мадрид на 13 март. А Интер има претрупан график с четири мача от Серия А преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР