РИМ (AP) — Популярна италианска инфлуенсърка е разследвана от прокурори,

...
РИМ (AP) — Популярна италианска инфлуенсърка е разследвана от прокурори,
Коментари Харесай

Италианска инфлуенсърка е разследвана в скандал за продажби на коледни сладкиши за благотворителност: доклади

РИМ (AP) — Популярна италианска инфлуенсърка е разследвана от прокурори, които преглеждат хипотетични благотворителни продажби на обичайни коледни сладкиши, продавани с нея лого.

Киара Ферагни, която има 29,5 милиона почитатели в Instagram, към този момент беше санкционирана с 1 милион евро от италианския антитръстов орган предишния месец. Агенцията сподели, че нейната компания е предиздвикала потребителите да имат вяра, че продажбите на брандираните торти Balocco pandoro ще доведат до благотворителен принос за болница в Торино.

Италианската осведомителна организация LaPresse заяви в понеделник, че прокурорът от Милано Еудженио Фуско е сложил Ферагни и ръководителят на компанията за торти, Алесандра Балоко, разследвана за тежка машинация. Публицистът на Ferragni удостовери новината.

Развитието последва седмици на дискусия към абсурда „ pandoro-gate “ и въпроси по отношение на връзката сред инфлуенсъри и продуктите, на които им се заплаща да популяризират, изключително когато изказванията за благотворителни да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР