Рилски спортист загуби за първи път през този сезон в

...
Рилски спортист загуби за първи път през този сезон в
Коментари Харесай

Рилски падна лошо от върха в Балканската лига

Рилски състезател загуби за първи път през този сезон в Балканската лига. Самоковците позволиха тежко проваляне против македонския Блокотехна и след 64:87 посред личната си зала сложиха завършек на серията си от пет следващи победи, като в това време сдадоха върха в районния шампионат.

След днешния конфликт в “Арена Самоков” и двата отбора са с актив от 5-1, само че успеха на македонците в директния дуел им отрежда първото място, до момента в който българите остават тъкмо след тях.

Началото не вещаеше нищо хубаво за Рилски, чийто играчи изоставаха с 4:16 след по-малко от 5 изиграни минути. Все отново играчите на Людмил Хаджисотиров заиграха малко по-добре, само че изоставаха с 16:25 след 10 минути. Втората част бе равностойна, а разликата варираше към десетте точки, с цел да се стигне до 38:47 в интерес на Блокотехна в средата на срещата.

Третата част отдалечи двата тима още повече, като след нейния край преднината на гостите от Македония бе 15 точки - 51:66, а в последните 10 минути интригата дефинитивно изчезна за 64:87 при финалната сирена.

Травис Тейлър единствен приключи с двуцифрен актив за Рилски със своите 17 точки. За гостуващия отбор Данило Миятович вкара 20. Треньорът на Блокотехна разчиташе на ротация от едвам седем играчи, само че това не попречи на спечелилите да нанижат 11 тройки от 26 опита.

СТАТИСТИКА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР