Рилски спортист се класира за финала в НБЛ след 2-годишна

...
Рилски спортист се класира за финала в НБЛ след 2-годишна
Коментари Харесай

Любомир Киров: Спечелихме мача с енергия, поздравявам моя отбор

Рилски състезател се класира за финала в НБЛ след 2-годишна пауза, откакто победи Спартак Плевен след 84:52 в петия съдбоносен мач, който се изигра в “Арена Самоков ”.

Наставникът Любомир Киров означи, че има още доста път да извърви, само че означи и напредъка на неговите играчи.

“Спечелихме мача с сила. Искам да поздравя моя тим, игра ужасно и в нахлуване, и в отбрана. Имаше доста сила, момчетата дадоха всичко от себе си, всеки от тях остави сърцето си на игрището и това докара до тази разлика. Основното беше силата на отбора, която даде разликата ”, съобщи треньорът на Рилецо.

“Надявам се от третия опит да спечелим купата. Сега имаме и домакинско преимущество, само че това не би трябвало да ни успокоява. Срещу нас излиза сериозен конкурент, който е в добър темп и играе страховит баскетбол. Ще се опитаме да се противопоставим и спечелим ", добави Киров.

" Рилски и Балкан играят най-хубавия си баскетбол в най-важния миг. Не си припомням Рилски от кой момент не е играл по този начин - доста сплотено, с много добър баскетбол в нахлуване и отбрана. Същото важи и за Балкан, тъй че няма да ни бъде елементарно ", добави наставникът на финалиста.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР