Рилски спортист постигна страхотна победа в квалификациите за влизане в

...
Рилски спортист постигна страхотна победа в квалификациите за влизане в
Коментари Харесай

Рилски спортист е на крачка от групите на ФИБА Къп след фамозна трета част

Рилски състезател реализира страхотна победа в квалификациите за влизане в груповата фаза на шампионата ФИБА Къп. Самоковци се постановиха над литовския Уулвс с 91.76 в " Арена Самоков ". Отборът на Людмил Хаджисотиров, който е хазаин на шампионата, ще се изправи против Апоел Хайфа в пряк мач за влизане в групите. Победителят взима директна квота за конкуренцията, само че със самото си присъединяване във финала Рилски състезател е с единия крайник в идната фаза. 

Литовците бяха в България с изключение на с някогашния народен селекционер на Литва Римас Куртинайтис и със селекция от опитни играчи, само че все пак изоставаха през съвсем всички 40 минути от мача.

На почивката Рилецо водеше с 39:37. В третата част домакините направиха серия от 21:0, като противникът не съумя да вкара панер цели 7 минути. Това се оказа задоволително за триумфа на вицешампионите. 

Петима играчи на Рилецо приключиха с двуцифрен актив - Димаджио Уигинс записа 19 и 16 битки, 16 вкара Брендън Рандолф и 15 - Чавдар Костов. Евън Бати остана с 13 точки, а Крис Минков добави още 10. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР