Рилчанинът Борис Димитров притежава решение на ТЕЛК за нарушено зрение,

...
Рилчанинът Борис Димитров притежава решение на ТЕЛК за нарушено зрение,
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира за сляп мъж, който кара такси

Рилчанинът Борис Димитров има решение на ТЕЛК за нарушено зрение, само че все пак кара такси

Прокуратурата в Кюстендил се самосезира и поема случая със слепия по документи мъж, който кара такси и прави нерегламентиран транспорт в гр. Рила, сподели за представителят на обвиняването в регионалния град Галина Димитрова. Мъжът е брат на прокурорка от прокуратурата в Дупница, по тази причина посредством Окръжна прокуратура и посредством Главния прокурор преписката ще бъде разпределена на друга равна по степен прокуратура, разясни Димитрова.

Рилчанинът Борис Димитров, който има решение на ТЕЛК за нарушено зрение и 100 % непозната помощ и по документи е незрящ с 98% нарушено зрение, прави таксиметрови услуги, кара клиенти от Рила и Благоевград до Рилския манастир и назад за 35 или 50 лв.. Това беше открито и показано в ефирен репортаж, когато в продължение на няколко дни подставени лица се возят при него по маршрут Рила - Рилски манастир.

Преди години Борис Димитров е работил във Водноелектрическа централа "Рила " като оператор на командно табло на електрическа централа. Заради едно от решенията му от ТЕЛК за нарушено зрение работодателите му вземат решение да го реалокират на друга служба. Борис не е склонен и уволнен. Завежда правосъдни каузи.

През февруари 2020-та година Димитров е минал медицински обзор при общопрактикуващ доктор в Дупница и сменя свидетелството си за ръководство на МПС до 2030-та година и става незаконно такси. От общината в Рила споделят, че няма нито едно издадено позволение за таксиметрови услуги в града. Най-вероятно Димитров е получил разрешителното в друга община, да вземем за пример в Благоевград.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР