Рики Мартин разкрива повече за себе си в интервю за

...
Рики Мартин разкрива повече за себе си в интервю за
Коментари Харесай

Рики Мартин открито за сексуалността си

Рики Мартин разкрива повече за себе си в изявление за майския брой на списание Attitude.

Към днешна дата той към този момент не се тормози да приказва за сексуалността си. Но това не е било по този начин през 90-те години на предишния век, когато беше фантазия за не една или две дами по света.

Рики Мартин играе в новия сезон на сериала " Американска престъпна история ", отдаден на убийството на дизайнера Джани Версаче през 1997 година Мартин влиза в ролята на интимния сътрудник на дизайнера - Антонио Д`Амико.

Изпълнителят споделя, че е претърпял историята в сериала персонално, защото през 90-те е усещал върху себе си цялата тежест на хомофобията.

Рики не крие, че години наред е криел сексуалността си, като е карал и сътрудниците му да вършат същото. " Бях се отдал на кариерата изцяло. Не създавах нови връзки, тъй като не желаех хората да схващат истината за мен. "

Мартин разкрива по какъв начин не е желал да прекарва повече от два часа с забавни продуценти и режисьори, защото се е срамувал, че те ще схванат, че той е гей. " Изразходвах силата си, с цел да се укривам ", споделя той.

Рики Мартин разкри истината за себе си през 2010 година, а към днешна е благополучен с колегата си. Певецът споделя, че е срещнал шведския художник Джуан Йосеф в интернет. Двамата се омъжиха на загадка гала през предходната година.

Заедно те отглеждат двете деца на артиста - 9-годишните близнаци Матео и Валентино, родени от сурогатна майка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР