Рики Фаулър не е готов да прощава като Рори Макилрой

...
Рики Фаулър не е готов да прощава като Рори Макилрой
Коментари Харесай

Рики Фаулър категорично не е съгласен с възприемането на Рори Макилрой относно наказването на голфърите на LIV

Рики Фаулър не е подготвен да прости като Рори Макилрой към тези, които са минали към LIV Golf, в случай че желаят да се върнат в PGA Tour.

McIlroy — в миналото уверен бранител на PGA Tour — сподели във вторник преди началото на AT&T Pebble Beach Pro-Am, че счита, че би било „ мъчно да накаже хората “, които са напуснали за подкрепяния от Саудитска Арабия LIV и изрази предпочитание да върнете най-хубавите играчи в света още веднъж на едно турне.

„ Не мисля, че би трябвало да има наказване “, сподели Макилрой. „ Очевидно трансформирах позицията си по този въпрос, тъй като виждам къде е голфът и виждам, че понижената PGA обиколка и понижената LIV обиколка или нещо друго е неприятно и за двете страни.

„ Би било доста по-добре да сме дружно и да вървим напред дружно за положителното на играта. Това е моето мнение за това. Така че съгласно мен колкото по-бързо можем всички да се съберем дружно и да стартираме да играем и да стартираме да имаме допустимо най-силните полета, мисля, че е ужасно за голфа. “

Когато беше поп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР