Рикардиньо вкара два гола и Левски победи с 2:1 Черно

...
Рикардиньо вкара два гола и Левски победи с 2:1 Черно
Коментари Харесай

Рикардиньо изведе Левски до 2:1 над Черно море

Рикардиньо вкара два гола и Левски победи с 2:1 Черно море в основна борба за евротурнирите. Така сините станаха недостижими за варненци на позицията за плейоф. В момента отборът на Елин Топузаков се изравни с ЦСКА 1948 на трето място. Червените играят на следващия ден против водача.

Черно море вкара първия гол на стадион „ Георги Аспарухов “ в 12-ата минута. Капитанът Даниел Димов лиши топката от Филип Кръстев и подаде на Виктор Попов, който центрира ниско и откри Матеус Машадо. Нападателят изпрати топката в мрежата с първото си допиране.

Левски отговори единствено пет минути с бразилско попадение. Цунами подаде към Уелтън, той продължи топката към Рикардиньо, който изравни – 1:1. Левски сътвори и най-чистото състояние до края на полувремето, само че Ивелин Попов го пропусна. Уелтън го изведе на точката на дузпата, само че Попов би едва и неопределено.

Мазир Сула имаше две благоприятни условия да вкара втори гол за Черно море след паузата. В първия случай Цунами блокира удара му, във втория той би неопределено.

Левски направи цялостен поврат в 71-та минута. Центриране на Уелтън към резервата Илиян Стефанов беше избито от Дюлгеров, само че топката попадна в Рикардиньо. Той стреля и беше прецизен за 2:1.

Черно море получи най-хубавата си опция да изравни в седмата минута на добавеното време. Тогава резервата Атанас Илиев стреля мощно от директен свободен удар, само че Пламен Андреев избави сините.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР