Рик Щайн е един от най-разпознаваемите телевизионни готвачи в Обединеното

...
Рик Щайн е един от най-разпознаваемите телевизионни готвачи в Обединеното
Коментари Харесай

Семейният живот на Рик Щайн и известните му роднини като телевизионен готвач се страхува, че му „не остава много време“ да живее

Рик Щайн е един от най-разпознаваемите телевизионни готвачи в Обединеното кралство, като е бил опора в готварски излъчвания за 40 години.

Освен телевизионната си кариера, която го води по целия свят, 77-годишният мъж е написал над 25 готварски книги и има заведения за хранене във Англия и в чужбина. Той е най-известен със своите наградени заведения за хранене в Падстоу, Корнуол, който е наименуван „ Падщайн “ от локалните, защото има не по-малко от четири ресторанта там.

Въпреки че не е от Корнуол, израснал във плантация в Оксфордшър, Рик толкоз доста обичаше крайбрежния окръг, където беше на отмора като дете, че се реалокира там, откакто приключи Оксфордския университет. След отварянето на първия си ресторант, който преди беше нощен клуб, през 1974 година, той отвори кафене, деликатес, хотел, сладкарница и фамозния си магазин за риба и чипс, дружно с няколко ваканционни наема.

Той също има заведения за хранене в Sandbanks, едно от най-скъпите места за живеене във Вели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР