Рик Харисън заклейми граничната политика в Съединените щати като безумна“

...
Рик Харисън заклейми граничната политика в Съединените щати като безумна“
Коментари Харесай

`Звездите на заложната къща` Рик Харисън разкъсва политиците заради кризата с фентанила след смъртта на сина си: „Абсолютно отвратително“

Рик Харисън жигосах граничната политика в Съединените щати като „ безумна “ на фона на продължаващата рецесия с фентанила.

Синът на 58-годишната телевизионна персона от " Звездите на заложната къща " Адам умря предишния месец на 39-годишна възраст заради свръхдоза фентанил. По време на изявление за Fox News Digital, Харисън похвали Доналд Тръмп след среща с някогашния президент след загубата на сина му и разкритикува политици за това, че са „ съучастници “ в смъртните случаи от фентанил.

„ Той е невероятна персона, Харисън сподели за 77-годишния Тръмп. „ Той желае да направи нещо по въпроса “.

Рик Харисън подлага на критика граничната политика на Съединени американски щати, откакто синът му Адам умря от свръхдоза фентанил. (Getty/Rick Harrison Instagram)

Той продължи: „ Има толкоз доста разнообразни места, на които би трябвало да започнете от, едновременно, само че един от главните е да изнесете проклетите неща от страната и да спрете да ги вършиме толкоз евтини, с цел да се напушите. " <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР