Ricinus communis е растението, от което се произвежда рицин. Отровно е.

...
Ricinus communis е растението, от което се произвежда рицин.
Отровно е.
Коментари Харесай

За намаляване на негативните и подсилване на положителните аспекти на планетата Венера


Ricinus communis е растението, от което се създава рицин.

Отровно е. Свързва се с планетата Венера съгласно ведическата астрология.

Ако тази планетата е зле ситуирана в персоналния ви хороскоп или при неприятни аспекти на директните планети към вашата Венера, няма да въздейства удобно върху персоналния ви живот и ще ви носи проблеми. Сред негативните въздействия са разстройства в брачния живот, нещастна връзка, бракоразвод, загуба на благосъстояние.

Предназначение:

За да елиминирате негативните резултати на Венера, лечение на болести като бронхиални разстройства, астма, белодробни болести, тресчица, кашлица и други, може да намерите късче корен (Jadi) или от стъблото на растението Ricinus communis и да си го изсушите. Може да намерите в някой аюрведа магазин и да си купите подготвени, само че такива има на малко места.

Според зодията: Телец, Везни

Как да употребявате: Увийте Jadi – парчето корен - в бяла забрадка и завържете на дясната китка/рамо или като медальон.

Jadi се назовава корен от растение, което може да се употребява като сурогат на скъпоценни камъни в астрологията. Може да се носи за хармонизиране на нездравословните аспекти на планетите, превъзмогване на физически болести и разстройства. Носенето на тези корени води до усмиряване на планетите по доста способи, което води до позитивни промени, успокоение.

Корените на Jadi са подарък от природата за нас. Трябва да се носи съгласно препоръките на астролог, другояче може да не се реализиран мечтаните резултати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР