РИЧМОНД, Вирджиния (АП) — Водещ законодател от Демократическата партия на

...
РИЧМОНД, Вирджиния (АП) — Водещ законодател от Демократическата партия на
Коментари Харесай

Водещ демократ от Сената на Вирджиния нанася сериозна пречка за законопроекта за спортната арена във Вашингтон

РИЧМОНД, Вирджиния (АП) — Водещ законодател от Демократическата партия на Вирджиния сподели в понеделник, че предлага закон, който да помогне да се проправи пътя за Вашингтон Уизърдс от НБА и Вашингтон Кепитълс от НХЛ да се реалокира в северна Вирджиния е мъртва, що се отнася до нея.

Sen. Л. Луиз Лукас, която има огромно въздействие в Общото заседание като ръководител на комисията по финанси и бюджетни заеми на Сената, за първи път сподели през уикенда в обществените медии, че законодателството в основата на договорката „ не е готово за най-хубавото време “ и няма да получи чуване в нейната комисия. Решението на процедура унищожи версията на закона в Сената заради процедурен краен период тази седмица, макар че различен законопроект напредва в Камарата на делегатите, която също се управлява от демократите.

Лукас, който отговори на въпроси от кореспонденти в понеделник сутринта, дружно с водача на Сената Скот Суровел, споделиха, че републиканският губернатор Глен Йънгкин е направил поредност от греш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР