РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Републиканският губернатор Глен Йънгкин и лейтенант-губернаторът

...
РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Републиканският губернатор Глен Йънгкин и лейтенант-губернаторът
Коментари Харесай

Йънгкин, Ърл-Сиърс се присъединяват към годишната демонстрация срещу абортите в Ричмънд

РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Републиканският губернатор Глен Йънгкин и лейтенант-губернаторът Уинсъм Ърл-Сиърс се причислиха към хиляди деятели от Вирджиния в сряда за годишна проява против абортите, където присъстващите осъдиха депутати от Демократическата партия, които блокираха препоръчаните ограничавания, откогато Върховният съд анулира Роу против Уейд.

Ърл-Сиърс, който се обърна към протест тъкмо пред Капитолия, преди присъстващите да преминат през центъра на Ричмънд, се причисли към други оратори в апела за жилища, поддръжка и други запаси за бъдещи родители. Тя също изрази съчувствие към дамите, които са създали аборт, и прикани присъстващите да продължат да се застъпват.

„ Нека се молим сърцата да бъдат изменени. Нека се молим нашите законодатели да се трансформират и законите да се трансформират “, сподели Ърл-Сиърс, която звучеше разплакана при започване на изявлението си.

След решението на Върховния съд на Съединени американски щати от 2022 година, което приключва конституционната отбрана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР