РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Екипите, които тази седмица се бориха

...
РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Екипите, които тази седмица се бориха
Коментари Харесай

Дъждът помага за ограничаването на все още горящите горски пожари в долината Шенандоа във Вирджиния; щат изпраща повече помощ

РИЧМОНД, Вирджиния (AP) — Екипите, които тази седмица се бориха с към момента горящи горски пожари в долината Шенандоа във Вирджиния, получиха помощ от дъжда и от държавното управление на щата, което разположи нови запаси в региона, споделиха чиновници в събота.

„ Без подозрение дъждът оказва помощ “, сподели Кори Суифт, представител на Департамента по горите на Вирджиния, който сподели, че организацията няма известия за засегнати или смъртни случаи, свързани с пожарите, избухнали по средата на седмица при поривисти ветрове и ниска относителна мокрота.

Пожарите доведоха до затваряне на пътеки в Националния парк Шенандоа, няколко заповеди за евакуация, затваряне на учебни заведения в най-малко един мощно обиден окръг и вреди на структури, чиято цялостна степен към момента не е ясна.

От 9 часа сутринта в събота се оповестява за увеличение на ограничението на пожарите, които са част от по този начин наречения комплекс Luray, които горят върху комбинация от частна земя и земя на Националната горска работа в окръг Пейдж, сподели Суифт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР