РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Законодателство в основата на план за

...
РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Законодателство в основата на план за
Коментари Харесай

Законопроект за подпомагане на преместването на Washington Capitals, Wizards преминава през 1-во законодателно изслушване на Вирджиния

РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Законодателство в основата на проект за елементарно пренасяне на Washington Wizards от NBA и Washington Capitals от NHL през река Потомак в Северна Вирджиния преодоля ранно затруднение в щатския законодателен орган в петък.

Депутатите от комисията по бюджетните заеми на Камарата на представителите на Вирджиния гласоподаваха със 17 против 3 за напредване на мярката, главен приоритет на републиканския губернатор Глен Йънгкин, до камарата на делегатите. Въпреки че законопроектът беше признат с преобладаващо болшинство, няколко високопоставени законодатели от Демократическата партия се постараха да кажат, че тяхната поддръжка за мярката в този миг е в полза на поддържането на договарянията по договорката.

„ Този ​​процес ще отнеме минимум останалата част от сесията ни, с цел да приемем или да не приемем това законодателство “, сподели Демократичният пратеник Марк Сикълс от окръг Феърфакс, който поддържа законопроекта, сподели преди гласуването в комисията.

За...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР