РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Губернаторът на Вирджиния Глен Йънгкин наложи

...
РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Губернаторът на Вирджиния Глен Йънгкин наложи
Коментари Харесай

Губернаторът на Вирджиния наложи вето на 22 законопроекта, включително по-лесен начин за някои имигранти да работят като полиция

РИЧМЪНД, Вирджиния (AP) — Губернаторът на Вирджиния Глен Йънгкин наложи несъгласие на близо две дузини закони за престъпността и правоприлагането, в това число ограничения това би разширило заемите за пандизчиите да излязат от пандиза по-рано и би разрешило на някои имигранти, които не са жители на Съединени американски щати, да станат служители на реда.

Йонгкин разгласи окончателното си деяние по общо 60 законопроекта късно в сряда, в това число 36 той подписа закон, два промени и 22 наложи несъгласие.

Губернаторът републиканец отхвърли законопроектите, тъй като те биха „ отслабили наказателните наказания и подкопали публичната сигурност “, сподели той в изказване, обявявайки ветата си.

Той сподели, че законопроектите „ пазят незаконните имигранти или попречват чиновниците на правоприлагащите органи, прокурорите и съдиите да държат нарушителите виновни и да ги изправят пред правораздаването. “

„ Ние сме длъжни да пазиме хората от Британската общественост на Вирджиния от щета “, сподели Йънгкин.

Един законо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР