Ричард Величков, познат като Мистър София 2018 и участник от

...
Ричард Величков, познат като Мистър София 2018 и участник от
Коментари Харесай

Ричи от „ВИП Брадър“ унижи Русата Златка: Ходи на плаж с мега силен грим! Срамува се да покаже лицето си?

Ричард Величков, прочут като Мистър София 2018 и участник от последния сезон на риалити формата „ ВИП Брадър “, унижи Златка Райкова, пускайки фото с нея, видя HotArena.

През септември месец фитнес инструкторът се е щракнал с русокоската някъде на плаж. Всъщност той я хвали, че тя постоянно наподобява добре, само че не е осъзнал какъв брой доста ще я злепостави. Благодарение на оповестения кадър с нея в Инстаграм, разбираме по какъв начин тя се гаври с лицето си – с декор дьо загар, руж, червило и молив за устни събира тен…

Очевидно русокоската се срами от лицето си и даже под слънчевите лъчи заобикаля да върви не с дишащи пори, и избира да е със запушени и нечисти, само че пък в порядъчен тип.

Както неколкократно сме споменавали, когато осмиваме звезди на плаж с грим, е супер нездравословно и нечистоплътно за кожата върху нея да има тонове грим по принцип, само че най-много - когато се препича на слънце.

Това приказва за някакъв комплекс, който Златка има. Стараейки се да наподобява постоянно съвършено, в множеството случаи провокира смешен резултат, в сравнение с мечтаният.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР