Ричард Величков е от по-известните българи, които бяха почти изцяло

...
Ричард Величков е от по-известните българи, които бяха почти изцяло
Коментари Харесай

Скандалният Ричард Величков е неузнаваем! Няма и помен от онова момче във Vip Brother

Ричард Величков е от по-известните българи, които бяха съвсем напълно отритнати от общественото пространство. Знаете за cancel културата, когато известни персони са просто... " заличени " от съвсем всичко, в случай че са споделили или създали нещо скандално. Всички си спомняме това амбициозно и надъхано младо момче от Vip Brother, което се държа много грозно с нежната Розмари Тишер. Отношението му към нея настрои много хора отвън предаването против него.

Виж още: Приятелката на Денис Теофиков избухна: " Това е послание към всички, които ме сочат с пръст "  

Години по-късно пък името на Ричард бе обвързвано с различен огромен скандал, който му коства много от имиджа на фитнес инструктор и риалити звезда. Любо Жечев напряко го попиля с разкритията си за хранителни добавки със подозрително качество, които Ричард необятно оферираше и популяризираше.

Е, всичко това е от дълго време зад тила на Величков, който през днешния ден наподобява е намерил салдото в живота си. В наши дни той продължава да се занимава със спорт и е към момента треньор в една от най-популярните фитнес вериги в София. Негови клиентки са Алекс и Влади, само че по-голямата изненада беше, че е имал опция да работи с една от най-големите холивудски звезди - Джерард Бътлър, който бе в София при започване на годината за фотоси на филм.

Виж още: Не са единствено Джулката и Илиян! Това са най-скандалните звездни раздели и изневери в последните години 

В последните години Величков не се е трансформирал доста образно. Все по този начин здрав и в отлична физическа форма, само че прави усещане, че преческата му е много друга и няма помен от буйната коса, която имаше преди години, в случай че съдим от най-новите му фотоси в Instagram.

Ричи има и сериозна половинка до себе си, за която обаче се знае малко, а той не я тагва на фотосите, само че наподобява са дружно от много време към този момент.

Изображение: https://www.instagram.com/richard_velichkov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР