Ричард shox Папилон и Едуард SmithZz Дюбурдо сфрормираха интересна петица,

...
Ричард shox Папилон и Едуард SmithZz Дюбурдо сфрормираха интересна петица,
Коментари Харесай

Двама френски ветерани събраха отбор с мечта - Мейджъра в Париж

Ричард " shox " Папилон и Едуард " SmithZz " Дюбурдо сфрормираха забавна петица, с която ще опитат да стигнат до парижкия CS:GO Мейджър, иден тази пролет. Двете светила на френския гейминг поканиха при себе си трима непознати все още младежи, които да запълнят целия състав.

От Apeks неотдавна се разделиха със shox, който описа, че е водил договаряния с отбори като Falcons и LDLC, преди да се спре на концепцията за лична сборка. SmithZz, от своя страна, се бе отдръпнал от сцената, само че е изискал да помогне с опита си на неразвитите гении - а по-късно би желал да влезе на мениджърска позиция, съгласно самия него.

Имената на играчите от останалата част от състава са Джереми " ⁠Kursy⁠ " Гаст, Раян " ⁠Neityu⁠ " Обри и Пол " ⁠day0s⁠ " Нил. Първият е някогашен състезател на GenOne и ще влезе в ролята на снайперист, ⁠Neityu⁠ пък се подвизаваше в LDLC, до момента в който dayos е известен единствено с реномето си във FaceIt.

Крайната цел на тима, чието име още не е готово, е BLAST Мейджър шампионата в Париж, като до тогава ще си проличи дали този опит за " финален танц " в действителност ще се случи сполучлив, или ще потъне в забвение - сходно на множеството такива опити.

Йоан Иванов 

Снимка: Dreamhack
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР