Ричард разкри пред “Марица, че е на ти с готвенето

...
Ричард разкри пред “Марица, че е на ти с готвенето
Коментари Харесай

Звезда от Вип Брадър трупа пачки след шоуто

Ричард разкри пред “Марица ”, че е на „ ти ” с готвенето и мечтае да взе участие в кулинарното риалити „ Черешката на тортата ”.

Той призна, че от дребен е желал да бъде известен, а след паметното си присъединяване във " Вип Брадър " се надява да получи предложения и за други телевизионни формати.

Благодарение на известността е съумял доста да вдигне продажбите на хранителната добавка, която внася от чужбина, а наред с това от ден на ден хора го избират за личен фитнес инструктор.

Риалити звездата показа, че е свободен и търси виновна жена, с красиво лице и усмивка, каквато се надява да срещне допустимо най-скоро, с цел да основат дружно устойчиво семейство.

Ричард намира време и да чете. Дори желае да напише книга преди да е навършил 30, обаче упоритостите му стигат до такава степен, че се вижда като притежател на цялостен блог.

Младият мъж счита, че човек би трябвало да бъде доста стимулиран и да преследва задачите си до дъно. Наскоро е съумял да си купи мечтаната кола.

Бившият " Мистър София " е обиколил Русия, Дубай, Турция и Гърция, само че не би живял отвън България.

Следващите дестинации на фитнес инструктора са Бали, Малдиви, Тайланд и Доменикана, само че първо желае да си откри другарка, с която да показа пътуването и страстите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР