Ричард Мастърс разгневи феновете на Евертън и Нотингам Форест, след

...
Ричард Мастърс разгневи феновете на Евертън и Нотингам Форест, след
Коментари Харесай

Шефът на Висшата лига подложен на обстрел, след като изглежда, че нарича Евертън и Нотингам Форест „малки клубове“

Ричард Мастърс разгневи почитателите на Евертън и Нотингам Форест, откакто наподобява, че ги назовава „ дребни клубове “, до момента в който разисква техните хипотетични финансови нарушавания.

Евертън и Форест са упрекнати в нарушение на наредбите за доходност и резистентност (PSR) и може да им бъдат отнети точки от Висшата лига. Отборът на Шон Дайш към този момент получи 10 точки този сезон и беше осведомен за друго нарушаване в понеделник, дружно с Форест.

Новината провокира яд към Висшата лига от страна на Евертън, който сподели, че обвиняването е резултат от „ явен пропуск в разпоредбите на Висшата лига “. Форест сподели, че са „ уверени в бързо и заслужено решение “ и почитателите на двата клуба остават разгорещени.

Те обърнаха огромно внимание, когато основният изпълнителен шеф на Висшата лига Мастърс се появи пред комисията по просвета, медии и спорт във вторник. Мастърс беше запитан за разочарованието, зародило заради разликите в метода, по който са прегледани 115-те хипотетични нару...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР